perjantai 14. kesäkuuta 2013

Valu kaatosateessa

Perjantaipäivän aikana työmiehet olivat saaneet päädyn valmiiksi ja saimme Vaasan betonilta toimituksen tunnin varoitusajalla vielä puoliviideksi! Muutenkin tulivat sopivasti vastaan ongelmien korjaamiseksi ja niiden hyvittämisessä edellisessä valussa: meidän täytyy poistaa huokoinen pinta ja laastilla vetää samalle tasolle.

Kiitos Kaskisten porukalle!
Mikäs siinä, aloimme valuhommiin, ja kaikki meni tosi hyvin kunnes taivas repes ja satoi kaatamalla. Eipäs se tahtia haitannut, mutta siinä vaiheessa meikäläisten pinna alkoi kiristyä, kun huomattiin, että betoni loppui kesken! Olin tilannut tasan tarvittavan määrän, tietämättä, että aiemmin oltiin lisätty aina 0,3 kuutiota. Kuljettaja laittoi loput vähät säiliöstä tiensivuun (ei olisi tullut letkusta kaikki) ja lapioimalla siitä saimme kuin saimmekin betonin riittämään. Kun kaikki tämä oli käynnissä, tuuli riepotteli "huolellisesti" kiinnittämiämme kevytpeitteitä kattoristikkojen päältä ja muutenkin olo oli hieman epätoivoinen. Kun betoni sitten riittikin niin tilanteelle voitiin jo nauraa. Eipä olis uskonut, että kottikärryllinen betonia vois pelastaa päivän.

Aurinkoinen sää 20 minuuttia ennen paniikkikohtausta

Walking dead 5 minuuttia jälkeen major veetutuskohtauksen
Tänään menimme rautakaupan kautta (lisää harjaterästä, styroxia alapohjan suojaksi, pilarikenkiä) ja tontille muotteja purkkamaan, siivoamaan, ja terassinmuotitusta aloittelemaan. Vaasan K-rauta oli kohteena jälleen: palvelu pelaa.

Vain terassin, autotallin, ja takan valut puuttuu, 9 pv aikaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti