sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Maalit seinään - check, 3000kg kamaa taloon - check

Ja niin päättyy taas yksi raksa viikko Vaasassa... maalasin niin hartaasti ja raivolla koko viikon, että saisin ne tehtyä ennenkuin hirveä tavaramäärä valtasi joka nurkan. Olihan se aika ripeää tässä vaiheessa, kun ei tarvinnut suojata ja teipata juuri mitään. Maalaus meni muuten putkeen mutta tummansininen ei toiminut Nova 7 maalilla jossa oli hieman kiiltoa,  joten siihen pitää hakea vielä täysmattaa päälle.  Ässä 4:lla voi riittää yksikin kerros jos kaikki menee nappiin. Väreihin olemme tyytyväisiä, mutta nämä kännykuvat eivät oikein toimi kun työvalotkin ovat niin huonoja.

Siinä sitten kannoimme sisälle tällä viikolla noin 3000 kilon verran kiintokalusteita, lattia-, ja kattopaneleita. Selkä sanoo auts.

Mies on tehnyt kodinhoitohuoneeseen kosteussulun ja pihaakin ehti myllertää (myös ihan perinteisesti lapiolla, joka on kuulemma akkojen hommaa XD,  ilmeisesti olisi halunnut istua kaivinkoneessa mieluummin) siihen kuntoon, että nyt voi ajaa auton katokseen! Ulkoportaiden pohjat ja suunnittelu on myös hyvällä mallilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti