sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Meidän kodin tapetit ja maalit

Tapetteja ja maalivärejä on pyöritelty jo alustavasti viime talvena ja nyt sitten aktiivisesti taas muutama viikko... näin jo unta niistä... mukana taisi olla myös zombieita seurauksena Walking dead -sarjasta.

Näihin ollaan nyt sitten päädytty, ja saapi jäädä jännityksellä odottamaan miten nämä toimii yhdessä:

Keittiöön tulee Romon Suvi tapettia ja Tikkurilan uutta Ässä 4 maalia, joka on Tikkurilan uusi täyshimmeä maali, jota saa vain 20 litran purkeissa mutta litrahinta on puolet Harmonyn hinnasta. Tämä oli tilaustuote K-raudassa. Maalin sävy on laasti X487, jonka löysin täältä Oma koti valkoinen blogista! Romon tapetteja myy Vaasassa sisutusliike Casa.Olohuoneeseen tulee Boråstapeter turkoosi Mineral tapetti ja Pro Grey värikartasta löytynyt 1910. Sävy "Mega Greige" löytyi Sherwin-Williamsin sivuilta ja Tikkurilan kaavapalveluun soittamalla löytyi lähin vastaava sävy. Meidän makuuhuoneeseen tulee Romon Xilia tapetti ja joku Vaasan väristä tilattu lila vinyylitapetti (ei mitään muistikuvaa edes mallistosta) ja todennäköisesti yönsinistä maalia (M437). Nuoremman tytön huoneeseen tulee Esta homen tähtitapettia ja lilaa maalia (ehkäpä V345)Vanhemman tytön huoneeseen Holden decorin Mazarine tapettia ja samaa lilaa maalia. Holdenia en äkkiseltään löytänyt Suomesta, tilasin sen Tallinnasta (jossa tapettien hinnat eivät ole juurikaan edullisemmat...).Pojan huoneeseen tulee Esta homen raitatapetti, ja ehkäpä sinistä maalia...


Kodinhoitohuone ja eteinen maalataan vaaleammalla ja tummemmalla greigellä. Laatat on tummanruskeita muuten paitsi kodinhoitohuoneessa, jossa on tumma kalusto joten lattia on vaaleampi. Seinäkaakelit ovat pääosin mattavalkoista, mutta joka tilaan valittiin joku väriläiskä... Eli nyt vain sitten mielenkiinnolla odottamaan mikä tämän tilkkutäkkipalapelin lopputulos on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti