keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Bloggaamaan

Täällä sitä ollaan, bloggaamassa... Tarkoituksena on kirjoitella rakennusvaiheista ensirakentajan näkökulmasta lähinnä itselle dokumentoiden, mutta mukavaahan olisi, jos joku täältä saisi jotain survivalvinkkejä. Suunnitteluvaiheessa oli hyvä lukea muiden rakentajien kokemuksista eri blogeista. Tulipahan ainakin sellainen olo, että jos siitä on muutkin selvinnyt, niin miksei mekin.

Olemme siis Vaasalainen viiden hengen perhe. Työkseni tutkin ja kirjoitan, mutta en kuitenkaan suomeksi, joten pahoitteluni jo valmiiksi. Miehenikään ei ole bob-the-builder, joten paljon uutta tiedossa... Teemme sisätyöt ja perustukset itse. Tarkkaa aikataulua ei ole, mutta emmeköhän ensi vuonna asustele uudessa kodissa. Rakennusluvat käsiteltiin ja hyväksyttiin maaliskuussa 2013. 

Viime kesänä vielä katselimme eri talopaketteja, mutta sopivaa ei löytynyt. Pohjaratkaisut suunnittelimme syksyn aikana valmiiksi: monia vaihtoehtoja kävimme läpi ja lopulta päädyimme tähän. Onneksi makumme on hyvin samanlainen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti