maanantai 20. toukokuuta 2013

KVV-piirustukset ja työt hyväksytty

Rakennusvalvonnan edustaja kävi tänään tarkastamassa viemäri- ja vesijohdot ja ne on nyt peitetty; eli tontille pääsee taas kulkemaan! Viikonloppuvuokralla ollutta minikaivuria ei oltu ehditty hakea pois, joten miehet jatkoivat pedin nostoa. Kivituhka oli vain loppunut kesken (sitä laitetaan putkien alle, sivuille ja päälle ennen karkeampaa ainesta, jotta kivet eivät routiessa riko putkia), joten hulevesikaivo jäi vielä näkyviin.

Hulevesikaivoa suoristelemassa

Nämä on nyt saatu piiloon
Teppo oli myös kytkenyt sähköjohdon työmaasähkökaappiin, joten huomenna saapi soittaa Vaasan vedelle (linkki liittymisohjeisiin) ja Vaasan sähkölle (ohjeet), jotta tulevat tekemään kytkennät tällä viikolla. Huomio rakentajat: Sähköliitymissopimus uudiskohteeseen pitää ainakin Vaasassa tehdä kuukauden tai kaksi aikaisemmin.

Olen onnellisesti työmatkalla tämän viikon, joten saan kerätä taas voimia byggahommia varten. Eilen oli kyllä huomattavasti mukavampaa tehdä raudoitustöitä kun saatiin työasento korjattua. Suosittelen panostamaan ergonomiaan heti alussa! Kiitos taas apujoukoille :)


Ei hyvä asento, selkä kipeytyi ja paloi tietty myös

Tämä toimi!

Tässä on nyt tämä sidontakoukku video!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti