torstai 16. toukokuuta 2013

Kaivantoja ja lätkäystä

Eipä siinä kauaakaan mennyt, kun nyt ollaan jo paniikkitilanteessa! "Pienehkö" epätietoisuus valtaa pikkuhiljaa, että milläköhän me saadaan nämä perustukset pystyyn. Täältä voipi sitten varmaankin kohta seurata romahduksen tilaa, muah ha ha.

Eilen kiristelin linjalankoja niiden linjapukkien väliin (tuli esimerkiksi luotipaino tutuksi!?!), mutta vähän liian aikaisin, kun tänään kävi kaivinkone riehumassa vesiputkille ja sähkökaapelille kaivannot kuntoon ja toisen pään telineet olivat auttamattomasti tiellä (damn it!)


Teppo ajeli maantiivistäjällä (kuulemma lätkäsi) pari tuntia ympäri tonttia (meanwhile meikä oli ripsihuollossa...), joka oli painunut vissiinkin noin pari senttiä. Eli lisää soraa levittämään! Kuvissa hirveä hiekkapöly ilmassa, toivottavasti naapuri ei ollut maalaamassa!
Kilpailutin meille aamusta harjaterästä reilun puolentoista kilsan verran, (joka tulee sinne sokkelin sisään). Pyysin K-raudasta, Starkilta, ja Hartmanilta tarjoukset. Euroja säästyi sellainen 140 kappalesta, ja K-raudassa oli paras hinta tällä kertaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti